Blogi
SELVÄNÄKEMINEN ELI KANAVOINTI
12.09.2014 01:26
 
 
Näistä aiheista on niin paljon juttuja täällä netissä,, olen selannut ja lukenut niistä ja siksi päädyin kirjoittamaan tänne. Täällä netissä on jos jonkinlaista selostusta mitä on selvänäkeminen ja kanavointi. Kirjoitan kuitenkin nyt vaan omasta kokemuksestani näin ensin tänne. Kanavointia voin selittää jonkin verran tässä kirjoituksessa mutta siitä ja selvänäöstä kirjoitan kuitenkin myöhemmin ihan omat jutut.
 
Olen ollut kauan Kristuksen seuraaja, varmaan koko ikäni mutta noin 25 vuotta sitten ihan tositarkoituksella aloin seurata Hänen oppejaan. Olen rukoillut paljon, mutten hokenut  ulkomuistista mitään rukouksia, vaan ihan omin sanoin olen Hänelle puhunut kuin ystävälle konsanaan,, ihan kaikesta, niin hyvistä kuin huonoistakin asioista niiden oikeilla nimillä.
Sitten eräänä kauniina päivänä viine keväänä Hän vastasikin minulle. Luulin ensin, että kuulin harhoja, eihän Kristus voi nyt minulle mitään sanoa tai puhua, mutta niin vaan Hän vastasikin mulle ihan oikeesti. Olin hämilläni monta päivää ja niin meidän kommunikaatio sitten alkoi. Hän saattoi näyttää yhtäkkiä minulle jotain näkynä tai, että hän ihan sanoi jotain.Tai kysyessäni jotain sain vastauksen näkynä, symbolina tai se ihan "kerrottiin minulle.
En aio tässä todistella teille mitään,, uskokoon ken tahtoo tai olkoon uskomatta,, se ei minua haittaa. Voinkin tähän väliin kertoa mitä maailmankuulu selvännäkijä ja kirjailija, teosofi C.W.Leadbeater kirjoitti erään kirjansa alkuun selvänäöstään: " Tahtoisin tehdä kaksi asiaa selväksi, ennenkuin aloitan, ensiksikään en kirjoita niille, jotka eivät usko selvännäköä olevan olemassa, enkä koeta tehdä niitä vakuuttuneeksi, jotka sitä epäilevät."
Joten voin tuon kirjoituksen sanoman sanoa myös heti alkuun teillekin, en todistele mitään kyseisille henkilöille.
 
Näin aloin nähdä kaikkea mitä minulle näytettiin tai ns. kerrottiin. Sitten alkoi muutenkin tapahtua, suuri, iso enkeli ilmestyi minulle, sillä oli valtavan isot siivet ja se oli ihan keltainen,pelästyin ihan hirveesti ensireagtiona, no en tunnistanut sitä enkeliä, vaan aloin netistä ettiä että, mikä tai kuka on keltainen enkeli kellä valtavat siivet. Sainkin sen sitten selville lopulta. No aloin kutsua sitä kertomaan, että miksi hän minulle ilmestyi. Ja nyt sitten siihen kanavointiin  tuli mukaan tämä Arkkienkeli, ja tästä enkelistä tuli ns Kristuksen oikea käsi mikä minuun liittyi,, eli ns varsinainen Opas. En pidä sanasta Opas yleensäkään puhuttaessa näistä 
 
Korkeimmista Olennoista, se on väärä sana minusta, kalskahtaa aina korvaan, enkä itse käytä koko nimeä, nyt vaan sanoin sen, ihan että te ymmärtäisitte mitä tarkoitan. Mutta en ole keksinyt heille parempaa sanaa, ja siksi kutsunkin heitä heidän oikeilla nimillään,, en kutsu mitään opasta koskaan. Toinen sana on tämä Kanavointi-sana, josta kohta kerron,, en tykkää myöskään siitä,, se on myös ihan väärä sana, enkä ite käytä myöskään sitä sanaa paitsi joillekin,  että he ymmärtävät mistä puhun. En ole siihenkään keksinyt parempaa sanaa, sanon vaan yleensä, että rupeen kuunteleen mantroja, toki keskustelen heidän kanssaan muulloinkin kuin mantrojen aikana, ihan koska vaan, kun mulle tulee asiaa, tai he näyttävät tai kertovat jotain yhtäkkiä. Selvennän vielä, että tykkään kuunnella mantroja, mutta suurimman osan ajastani kuuntelen kyllä ihan jotain muuta musiikkia ja vielä kuulokkeilla ja kovaa,, eniten rokkia ja saatan vaikka Nightwishiä kuunnella ns. nupit kaakossa, ja silti sen aikanakin "kanavoin" Korkeimmille Tahoille, musiikki ei häiritse minua siinä asiassa, ettenkö pysty oleen yhteyksissä ja saada nähdä ja kuulla asioita. Ennemminkin se häiritsisi minua jos olis hiiren hiljaista. Juuri luin yhdestä kirjoituksesta, ettei voi kanavoida korkeimmille tasoille muutakuin silloin kun on niin hiljasta ja liikkumatonta kuin merenpohjassa. VÄÄRIN, ehkä niin jotkut ei osaa muuten keskittyä kuulemaan tai näkemään, mutta minulla on ihan toisin, rokki saa soida nupit kaakossa suoraan kuulokkeisiin,, ei häiritse yhtään meidän kommunikaatiota, päinvastoin parantaa, näin se vaan on, ainakin minulla, ja tiedän muitakin jotka myös musiikilla pystyvät ja haluavatkin kanavoida. Jokainen tekee sen miten sille parhaiten sopii,, mikään keino ei ole väärä.
 
Sen nyt sanon  kanssa aivan vakavasti, että ellette ole Kristuksen tai muun Korkeen Mestarin seuraajia, ette voi olla Korkeimpien Olentojen kanssa tekemisissä,, Kristus on Turva, joka takaa, että kuljette oikealla tiellä,, muuten kuljette vaan astraalitasolla ja kuolleitten valtakunnassa,, eli alemmalla tasolla, harmaalla alueella joka on feikkejä täys ja esittävät kyllä hyvin teille millon ketäkin , mutta kun kulkee Kristuksen seurassa ja Korkeimpien muitten seurassa, olet aina täynnä rakkautta ja onnea ja kaikki mitä teille näytetään tai kerrotaan, eivät sodi teidän omaatuntoa tai oikeudenmukaisuuttanne vastaan. Kun taas astraalirasoilla ja vastaavilla tasoilla tunnette aina pelkoa ja epävarmuutta, siellä ei ole rakkautta, onnellisuutta eikä oikeudenmukaisuutta,, näistä te erotatte missä liikutte , mikäli teillä on erottamiskyky, jos ei ole tätä erottamiskykyä,  niin se on vaarallista liikkua ollenkaan henkisillä tasoilla, siitä voi vaikka seota hyvässä lykyssä, niin moni on seonnutkin. Kristuksen kanssa olette aina turvassa ja oikealla tiellä.
Jotkuthan väittää ettei Kristuksen kanssa voi olla tekemisissä, että siinä läheisyydessä palaa poroksi kun Kristuksessa on niin suuri voima,,, ei pidä paikkaansa, tietysti jos ihminen on täysin materialisti ilman uskoa niin vois palaakin poroksi jopa,, mutta nykyään voi olla oikeesti tekemisissä Kristuksen kanssa, itseasiassa jos et ole, et myöskään kehitykään henkisesti, jo Raamatussa tämä kerrotaan jos osaa sitä lukea. Sanoohan Jeesus että te tuutte tekemään vielä suurempia tekoja kuin Hän. Johanneksen rakkauden Evankeliumi ja Matteuksen Vuorisaarna on semmosia helmiä Raamatussa,, mutta kirjotan myöhemmin ihan itse Vuorisaarnasta täällä (Matt:5-7). Toki muitakin Mestareita voi seurata, kunhan on Mestari jota seuraa ja yrittää toteuttaa sen oppeja,,,
 
Ennenkuin siitä kanavoinnista sanon jotain, niin kerron vielä itestäni sen verran, että tulee varmasti selväksi. En siis itse näe mitään,, minulle näytetään kaikki ja sanotaan tai kerrotaan,, huonoja sanoja noikin, se tiedonsiirto on hyvin lyhyt 1-2 sekunttia ja näyt yksinkertasia ja mulla osa ihan symboolisiakin, mutta se onkin vaan meidän maan aikaa,, se tieto tulee kuin painaisit tietsikan enteriä ja samantien edessäsi on valtava tiedosto,, paremmin en osaa selittää ja se kuuleminen,, sanat ja lauseet,, ne vaan tulee sun tajuntaas,, en sitä yritä ees selittää, mutta näin se vaan menee. Itseasiassa sana selvänäkijäkin on väärä,, selvänäkijä on vaan välittäjä, ei se ite tiedä mitään,, sille  kerrotaan ja näytetään,, tässä tarkotan nyt oikeita selvänäkijöitä,, en näitä humbuukinäkijöitä jotka mainostavat itteensä, että kertovat, työ, raha, rakkaus ja mitä kaikkee teille ja tarok-korteillakin vielä. Minä en käytä mitään tarokkeja enkä kristallipalloja, en tarvii niitä ja pidänkin niit ihan hunbuukina, voin sen verran vielä näitä tarokkeja valottaa että ne todellisuudessa kertovat tai ovat kehittäneet vapaamuurarit, ja huomasin heti kun aloin katsella niitä kortteja, et voihan hitto,, suoraan vapamuurareihin liittyvät,, mutten aio kertoa, miten ne liittyvät, enkä aio kertoa myöskään vapaamuurareista teille enkä muillekaan,, koskaan,,,,,,, no niin,,,,,  asiaan taas,, minä nään muutenkin kun mulle näytetään ne,, ja ihan sama missä olosuhteissa tahansa niin nään ja kuulen kyllä, vaikka seisoisin rankkasateessa tai istusin discossa, nään jopa valokuvastakin, telkusta,, radiosta, mistä vaan, jos mulle ne kerrotaan. teen paljon kysymyksiä niille,, sitten supistan ne kysymykset ihan yksinkertaseen muotoon, ni saan heti vastaukset, liian pitkiin sepustuksiin harvoin saa vastauksia, niin se vaan menee. ja sit taas ne voi yhtäkkiä näyttää minulle jotain tai sanoa tai kertoa,,niille en voi mitään. Enkä kulje antennit pystyssä kattelemassa ihmisten kohtaloita, mulla ei ole siihen lupaa,, enkä katso salaa kaveriani tai muitakaan, minulla on niin korkee moraali. että minun täytyy saada siihen asianomaiselta lupakin ensin, salaa en katso mitään. sille sit en voi mitään jos minulle näytetäänkin siit ihmisestä jotain,, se ei ole taas minun vallassani.,,, useimmiten kuitenkin mulle näytetään henkilöstä jotain,, esim. mikä on homman nimi tai mikä on psyykkinen tila ja tämmösii näytetään kyllä pyytämättä,, ne on kuin ensivaikutelmia,,,jopa pettääkö puoliso,,,
 
ja vielä muutama juttu,, mulla ei ole mitään puhelinnumeroa eikä vastanottoja,, ainakaan vielä,,, en ole niitä edes miettinyt vielä,, tosin minulle on näytetty jo se vastaanotto ja paikkakin missä se on,,, ne tulee sitten vasta kun He sen katsovat tarpeellisiksi. Ja en tule olemaan mikään tusinanäkijä,, minulta on turha tulla kysymään esimerkiksi että, muutanko Tampereelle vai Turkuun, koska tapaan sen oikean ja minkä näköinen se on, saankohan palkankorotuksen, tai lotovoiton, tai jotain tällasii ns tyhmii maallisii materialistisii kysymyksiä, voin toki vastata siinä tapauksessa jos ne mulle kerrotaan, mutta epäilempä suuresti, ettei Korkeimpia olentoja kiinnosta materialistiset kysymykset, ja voipi olla, että jos he kertoovatkin jotain, niin se tulee olen yhtä tyhmää kuin on kysymyksetkin,,,HE NÄKEVÄT MITKÄ TIEDOT OVT TEILLE TARPEELLISIA,,Jos noita haluaa tietää ni kandee mennä tarok-tulkitsijalle,, kortit kertoo sitten,,, ja vielä täsmennän, kysytte sitten täällä tai postissa niin nään välittömästi kysyjän motiivin, ja onko ne ilkeyksissään kysytty tai pahuuttaan tai piruuttaan, ilkeyksissään, minä nään sen,, sitä ette pysty peittään minulta,,, olkaa vaan ilkeitä tai muuta,, se ei kohdistu koskaan minuun, kun en itse nää mitään vaan ne kerrotaan mulle,, joten se osoite  menee Korkeimmille tahoille ja itse vastaatte niille tekonne,, ette minulle.Ja jos on oikea motiivi ja tosi huoli, niin nään sen kyllä, niin sillon voin vastata ja siis kanavoida ja vastaankin,,,MIELELLÄNI AUTAN HETI,,,
 
 
Enkä väitä, että kaikki selvänäkijät olisivat vaan huijareita,, on siellä joukossa varmasti oikeitakin näkijöitä. Anna lopussa s-postiosoitteeni ja myöhemmin hyviä linkkejä kunhan kerkiin ettiin,,, ainaki vähä kerrallaan. Juu niin se piti vielä kertoa, että mulla on nyt 2 Arkkienkeliä ja 2 Ylösnoussutta Mestaria jo minun kanssa, sekä Kristus tietysti,  ne ovat kertoneet syyn tuloonsa ja mikä on minun asiani tai tekemiseni siinä sitten.
Ja nyt kanavoinnista. kanavointi on oppimistaOTTAA YHTEYS Korkeimpiin Olentoihin ja KOMMUNIKOIDA niiden kanssa, se tuo tai on silloin myös selvänäkemistä eli tulee selvänäköiseksi. Se on aluksi vaikeeta, siis kanavointi, minulle ainakin oli, ja se todellakin vaatii kärsivällisyyttä. Mitään ei aluksi tunnu tapahtuvan, ja on vaikeeta todellakin oppia menemään sinne paikkaan missä nämä Korkeimmat Olennot ovat ja valo-olennot.
 Kun sitten ekaa kertaa onnistuin, olin kyllä ihan ällistynyt.,, ni kun olin ekan kerran sinne päässyt, alkoi huima kehitys,, sit vaan kerran  pääsin sinne muutamas sekunnis ilman ponnistusta.
 
Kanavoinnin tarkoitus on sen lisäksi, että pääset yhteyteen Korkeimpien oletojen ja oppaiden ja valo-olentojen yhteyteen, on auttaa sinua itseä kehittymään valotyöntekijäksi eliAUTTAMAAN MUITA IHMISIÄ ja tietty tulla ns selvänäkijäksi eli kanavoijaksi eli meedioksikin jos haluat. Tämä oli tällanen lyhyt selostus vaan asiasta, mutta varmaan tajusitte asian ytimen. Kanavoinnissa voi mennä jopa transsiinkin,, toiset menee, minä oon pysynyt aina päivätajunnassa mikä on kyllä tarkotuskin pysyä. Ja mä todellakin kuuntelin musiikkia laidasta laitaan sen aikana,, usein just Nightwishii missä  Tarja Turunen lauloi, kelttimusaa, intiaanimusaa, rakkauslauluja,, ihan mitä vaan . Aluksi minua häiritsi hirveesti se musiikki, mutta nyt oon onnellinen et jouduin sen opetteleen,, nyt ite voin kuunnella mitä vaan ja kuin kovaa vaan,, ei häiritse yhtään se, siinä niinku kuulet musiikin mutta et reagoi siihen mitenkään ja suosittelen teille jotka haluutte opetella tuon, ni ottakaa musiikki mukaan heti alussa vaikka se häiritseekin ensin,, ootte myöhemmin siitä kiitollisii. Aikataulusta voin sanoo vaan omalta kohdaltani, harjoittelin päivittäin, niin minulla meni 2 kk kun onnistuin , että pääsin sinne.
 Ja sen aikana ja jälkeen alkoi tai puhkes kukkaan mun selvänäkö, selväkuulo ja selvätunto,, tosin oon lapsesta asti jo ollut vaikken sitä tajunnut kun vasta aikuisena, kun luulin et muutkin näkee ja tietää asioita. Sen verran kyllä muistan, että tiesin aina mitä muut ajattelee, tiedän vieläkin, en sanoja tietenkään, mutta ajatuksen.
lopuksi jäi vielä sanomatta itestäni, en siis povaile ja ennustele , jos mulle ne kerrotaan, niin kerron ne kyllä. Niin ja jos joku tulee hädissään kysyyn, että pettääkö puoliso, ni sen sanon kyllä.Ja siellä henkimaailmassa liikkuessa, jos kaikki nojaa Jeesuksen sanoihin ja nimenomaan Vuorisaarnaan ja sen Jeesuksen viiteen käskyyn, niin tietää olevansa oikealla polulla.
 
Enkä lupaa mitään, Korkeimmat voimat vastaavat ja näyttävät minulle tai sitten eivät, mutta minulle ne on kyllä aina vastanneet. Kuolemat mulle näytetään mutten niitä voi enkä saa kertoa,, yksi poikkeustapaus minulla oli, missä lopulta sain sanoo sille pahalle ihmiselle kauanko sillä on elinaikaa,, kysyin vielä jälkeenkin päin, että teinkö oikein, ni Kristus vastasi että tein,, niin ne muutkin selvänäkijät näkee kuolemat,, se on valitettavaa, mutta en kuitenkaan ala sepusteleen vaan jotain juttua omasta päästänikään, se asia minun on vielä mietittävä tai ihan kysyttävä muilta, että mitä ne tekee siinä tilanteessa, vaikka kuolemahan on yhtä luonnollista kuin syntymäkin, minä en kuolemaa pelkää, pitää tehä itelleen ajoissa selväksi oma kuolemansa ja päästävä peloista ja elettävä niin että on valmis kuolemaan koska tahansa, myös tehdä se lapsilleen ja puolisolleen selväksi,, miksi elää pelossa kun sen asian voi käsitellä läheistensä kanssa ajoissa eikä vasta kuolinvuoteella.
Ai niin meinasin unohtaa yhdessä kirjassaan oli Aino Kassisen lyhyt kertomus miten hän näki ja kuuli, laitan sen tähän loppuun,,, tulin vaan niin hämmästyneeksi kun se näki ja kuuli samalla tavalla kun minä nyt, osasi vaan kertoo sen paremmin ku minä:
 
" Kirjassaan ”Aino Kassinen kertoo” (Otava, 1972) Kassinen kuvaa henkisiä kykyjään. Hän kuvasi itseään välikätenä, joka teki sen tehtävän, mihin kehotettiin. Selvänäköisyyttä piti korkeampana tajunnantilana. Tällöin Kassinen näki välittömästi kysymyksen jälkeen selkeän näyn tai kuvan. Joskus kysymyksessä saattoi olla symboli tai myös intuitiivinen oivallus, että asia on näin tai noin. Joskus oli kuullut sanat aivan kuin puhuttuna. "
 
Kiitos kun jaksoit lukea :)
 
  s-postini on:
selvanakija.femi_seita@outlook.com tai suomi24.fi
 
PS. Laitoinkin jo noihin artikkeleihin sen kertomani artikkelin, mistä tässä oon puhunut ja linkin siihen ,,eli sen nimi on:kanavoinnista "lääkärin havaintoja rajatiedosta"  https://www.rajatieto.com/paraparticle/kanavointi.html, mutta lukekaa se täältä, siinä on mun saatesanani alussa..
 
 
 

 

Kuva käytetty Creative Commons:lta John Mallon Iphoneography  © 2014 Kaikki oikeudet pidätetään.

Tee ilmainen nettisivustoWebnode