ARKKIENKELIT

 
 
 
VALOA KOHTI
 
6.4.2010
ARKKIENKELEISTÄ - ARCHANGELS
 
 
 
 
Arkkienkeleitä on useitakin, mutta ns. pääarkkienkeleitä on seitsemän, joista jokaisella on omat erikoisalueensa. Arkkienkeleistä puhutaan niin Raamatussa kuin myös juutalaisten MerkavaRabbassa, ortodoksisissa kirkkoteksteissä ja Koraanissa.
 
 
Jokaisella arkkienkelillä on sekä maskuliininen että feminiininen puolensa, jota kaksoisliekki eli arkeia kuvastaa. Arkkienkeleiltä, samoinkuin keiltä tahansa muiltakin enkeleiltä, voi pyytää apua ja opastusta eri elämäntilanteissa.
 
 
ARKKIENKELI MIKAEL
 
 
 
 
 
 
 
 
ARKKIENKELI MIKAEL on rohkeuden, vahvuuden ja suojelemisen enkeli. Hän suojelee sinua vaaroilta, niin fyysisiltä, psyykkisiltä kuin henkisiltäkin. 
 
 
Hän on johtaja arkkienkelten joukossa.
 
 
Hän tuo sinulle aloitekykyä,  tarmoa ja elinvoimaa kulkeaksesi elämänpolkuasi ja saadaksesi tehtäväsi suoritettua helposti ja huoletta. Hän ohjaa ja opastaa niitä, jotka kokevat olevansa eksyksissä tai jotenkin jumissa työnsä tai elämäntehtävänsä suhteen.
Häneltä saa myös selkeitä ohjeita siitä, mitä seuraavaksi tulisi tehdä.
 
 
Pyydä hänen apuaan kun tarvitset suojelusta ja jos sinulle on menneisyyden siteitä katkottavana. Hänen sinisenä loimuava miekkansa sivaltaa kaikki menneisyyden siteet poikki ja vapauttaa sinut elämään itsenäisesti vailla pelkoja tai huolia. 
 
Mikael on myös todella etevä korjaamaan sähköisiä ja mekaanisia laitteita, kuten tietokoneita.
 
 
Hänen kaksoisliekkinsä on Faith, joka nimensä mukaisesti vahvistaa itsetuntoasi tai uskoa itseesi, jotta voisit saavuttaa päämääräsi. 
 
 
AE Mikaelin säde on syvänsininen ja hän työskentelee El Moreyan, 1. säteen, punaisen aspektin mestarin tai chohanin kanssa. Yhdessä he auttavat eteenpäin niitä, joilla on voimakas taju omasta vahvuudestaan, ja jotka jaksavat kantaa totuuden miekkaa.
 
Hänen saapuessa paikalle, saatat nähdä kirkkaan sinisiä tai purppuranpunaisia valokipinöitä tai välähdyksiä.
 
Hänen henkinen asuinsijansa sijaitsee eetteritasolla Bauffin yläpuolella Kanadassa .
 
 
Säteen väri:
sininen
Chakra:
kurkkuchakra
Henkinen asuinsija:
Bauff, Kanada
Mestari/chohani, jonka kanssa työskentelee:
El Moreya, 1. säteen mestari
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat Maahan voimakkaimmin:
tiistai
 
 
 
 
ARKKIENKELI JOFIEL
 
 
 
 
 
 
ARKKIENKELI JOFIEL  on oivalluksen, viisauden ja valaistumisen sekä taiteen ja kauneuden arkkienkeli. Kun tarvitset kirkasta mieltä, apua uuden oppimisessa tai inspiraatiota, pyydä silloin häntä apuun.
 
 
AE Jofielin ja  kaksoisliekkinsä Christinen tehtävänä on auttaa meitä saamaan yhteyden täydelliseen sielunsuunnitelmaamme. He vapauttavat suuria valovirtoja, jotka tulvivat ihmisaivoihin ja sulattavat kielteisyyttä. 
 
 
Hän työskentelee läheisesti mestari Kuthumin, toisen säteen tummansinisen aspektin mestarin eli chohanin kanssa. Toinen säde tunnetaan rakkauden ja viisauden säteenä. 
 
 
AE Jofiel hallitsee kruunuchakramme avautumista, jotta voisimme saada yhteyden korkeampaan minäämme. Kruunuchakra on kuin tuhatterälehtinen lootuksenkukka pään päällä. Kaikkien terälehtien avautuessa voimme vastaanottaa enemmän jumalallista valoa.
 
 
Säteen väri:
keltainen
Chakra:
kruunuchakra
Henkinen asuinsija:
Kiinan muurin eteläpuoli
Mestari/chohani, jonka kanssa työskentelee:
Kuthumi, 2. säteen mestari
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat Maahan voimakkaimmin:
sunnuntai
 
 
 
ARKKIENKELI CHAMUEL
 
 
 
 
 
 
ARKKIENKELI SAMUEL  on rakkauden ja myötätunnon enkeli. 
Hän auttaa sinua avaamaan sydämesi suurentamalla sisäistä rakkauden liekkiäsi ja täyttää sinut pyyteettömällä rakkaudella ja opastaa sinua ilmaisemaan rakkautta kaikenlaisen luovuuden välityksellä. 
 
 
Kun ihmissuhteesi kangertelevat tai kun olet masentunut ja tunnet voimattomuutta ihmissuhteissasi, pyydä silloin häntä auttamaan. 
  
 
Hänen kaksoisliekkinsä Charity koskettaa sinua feminiinisellä lempeydellään, armollaan, myötätunnollaan ja empatiallaan. Arkkienkeli Samuel ja Charity tuovat mukanaan kolmannen säteen, joka heijastaa luovan, aktiivisen älyn vaaleanpunaista väriä. Se on pyyteettömän rakkauden säde. 
  
 
He työskentelevät tiiviisti Serapis Beyn, kolmannen säteen mestarin eli chohanin kanssa, joka tuli alunperin Venuksesta planeettamme avuksi. Hän on ainoa ylösnoussut mestari, joka toimii Serafien, eli sanoinkuvaamattomien, luovuuden värähtelyä ylläpitävien, Jumaluutta ympäröivien olentojen kanssa. 
 
Säteen väri:
vaaleanpunainen
Chakra:
sydänchakra
Henkinen asuinsija:
St. Louis, USA
Mestari/chohani, jonka kanssa työskentelee:
Serapis Bey, 3. säteen mestari
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat Maahan voimakkaimmin:
maanantai
 
 
 
ARKKIENKELI GABRIEL
 
 
 
ARKKIENKELI GABRIEL on  sopusoinnun, kauneuden, puhtauden ja taiteen enkeli. 
Gabriel auttaa meitä kehittämään peruschakraamme.
 
 
Hänen kaksoisliekkinsä Hope on jumalallisen äidin puhdasta tulta. Hän on jumalallinen kipinä sydänkeskuksessamme, joka valaa meihin toivoa ja voimaa, jotta jaksaisimme jatkaa eteenpäin emmekä juuttuisi paikallemme. 
 
 
Hän työskentelee sanansaattajien apuna ja kun tarvitset ohjausta elämässäsi esim. vaikean ratkaisun edessä, pyydä apua häneltä.
 
 
Jos tarvitset puhdistautumista, voit pyytää, että saat nukkuessasi tai mietiskellessäsi käydä hänen henkisellä asuinsijallaan Mount Shasta -vuorella. Siellä hän kirkastaa energiasi ja vapauttaa sellaiset vanhat muistot, tavat ja uskomukset, jotka estävät kulkuasi. 
 
 
AE Gabriel työskentelee puhtaassa valkoisessa valossa ja hänen säteensä on neljäs ja työparinsa Paul venetsialainen, Shambhalan ylösnoussut mestari, joka hallitsee neljännen säteen smaragdinvihreää aspektia. Hänen tehtävänsä on auttaa meitä kokemaan taiteet ja musiikki syvemmin.
 
Säteen väri:
valkoinen
Chakra:
perus- ja sakraalichakra
Henkinen asuinsija:
Mount Shasta -vuori, USA
Mestari/chohani, jonka kanssa työskentelee:
Paul venetsialainen, 4. säteen mestari
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat Maahan voimakkaimmin:
perjantai
 
 
ARKKIENKELI RAFAEL
 
 
 
 
ARKKIENKELI RAFAEL  on parantamisen, runsauden, luovuuden, totuuden ja näkemyksen enkeli. 
Hän on sokeiden suojeluspyhimys. 
 
 
Hänen kaksoisliekkinsä on Maria, Jeesuksen äiti, joka tunnetaan myös Enkelten kuningattarena. 
 
 
Kun tarvitset apua fyysisessä tai henkisessä terveydessäsi pyydä silloin avuksi häntä, niin paranet nopeasti, kun pyydät häntä työskentelemään niiden ammattiauttajien kanssa ja kautta, joiden hoitoon olet ehkä jo hakeutunut.
Hän on myös eläinten parantaja ja opastaja.
 
 
Hän on myös korvaamaton apu turvallisessa matkanteossa ja pitää huolen mm. siitä, että siirtyminen paikasta toiseen sujuu ihmeellisen jouhevasti. 
 
 
Hänellä on myös runsautta puoleensavetävä vaikutus ja hänen työnkuvaansa kuuluu myös osittain henkiolentojen karkottaminen ja tilojen puhdistus yhdessä AE Mikaelin kanssa.
 
 
AE Rafael vastaa kolmannen silmän (näkemys, intuitio, keskittyminen, mielen kohdistaminen ja totuus) kehittymisestä ja hän auttaa meitä kehittämään sisäistä katsettamme, tulemaan näkijöiksi. 
 
 
Rafaelin säde on viides ja hän työskentelee tiiviisti Hilarionin, oranssin värähtelyn mestarin kanssa. Se on mielen säde, mutta koska se ulottuu korkeampaan mentaaliseen kehoon, sielun asuinsijaan saakka, se edustaa myös pyyteetöntä rakkautta. 
 
Tiedät Rafaelin olevan paikalla kunnäet smaragdinvihreitä kipinöitä tai valonvälähdyksiä.
 
Rafaelin henkinen asuinsija sijaitsee eetteritasolla Fatiman yläpuolella Portugalissa.
 
 
Säteen väri:
smaragdinvihreä
Chakra:
otsachakra / kolmas silmä
Henkinen asuinsija:
Fatima, Portugali
Mestari/chohani, jonka kanssa työskentelee:
Hilarion, 5. säteen mestari
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat Maahan voimakkaimmin:
keskiviikko
 
 
 
ARKKIENKELI URIEL
 
 
 
 
 
 
ARKKIENKELI URIEL on rauhan enkeli. 
  
Huolehtii ja vastaa ihmisten solar plexuksen kehityksestä, joka on tiedon ja pelkojen keskus sekä myös valtava henkinen vastaanotin ja lähetin. 
  
 
Kun tarvitset sopusointua ja rauhaa elämääsi, pyydä hänen apuaan, niin hän kiirehtii viivyttelemättä luoksesi.  Hän myös antaa tulevaisuutta koskevia tietoja. 
 
 
Hän on rinnallasi silloinkin, kun jokin vaara uhkaa, jolloin voit saada äkillisen varoituksen. Hän auttaakin ihmiskuntaa erilaisten luonnonmullistuksien (maanjäristykset, tulvat jne) yhteyksissä ja maapallon muutoksissa.
 
 
Urielia pidetään yhtenä viisaimmista arkkienkeleistä ja hän onkin kuin vanha viisas tietäjä, joka valvoo elämänläksyjämme.
Hänen läsnäoloaan ei ole kovin helppoa havaita ennenkuin huomaat jonkin uuden nerokkaan ajatuksen pälkähtävän päähäsi.
 
 
Hän työskentelee kaksoisliekkinsä Auroran kanssa purppuran- ja kullanvärisessä säteessä, joka tunnetaan myös nimellä rubiinisäde. Purppuranpunainen edustaa muutoksen ja anteeksiannon voimaa. 
  
 
AE Uriel tekee yhteistyötä Sanandan kanssa edistääkseen kauneuden, armon ja myötätunnon ilmenemistä ihmisten keskuudessa. 
He suojelevat meitä rakastavasti ja opettavat meille epäitsekästä palvelemista. 
  
Arkkienkeli Urielin henkinen asuinsija on Tatra-vuorilla Puolassa. 
  
  
Säteen väri:
purppura, kulta
Chakra: 
solar plexus
Henkinen asuinsija:
Tatra-vuoret, Puola
Mestari/chohani, jonka kanssa työskentelee:
Sananda, 6. säteen mestari
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat Maahan voimakkaimmin:
torstai
 
 
 
ARKKIENKELI ZADKIEL
 
 
 
 
 
 
ARKKIENKELI ZADKIEL tunnetaan Vapauden enkelinä ja hän johtaa armon, ilon ja muutoksen enkeleitä.
 
 
Zadkiel työskentelee laajentaakseen sieluchakraamme, joka kytkee meidät korkeampaan minäämme tai sieluumme ja hän auttaa kaikkia ihmisiä vapautumaan herättämällä jokaisen yksilön erikseen ja yhdistämällä heidät heidän sieluenergiaansa. 
 
Kun mielesi on maassa, haudot ikäviä asioita ja maailmasi näyttää harmaalta, kutsu hänet avuksesi. 
 
Zadkiel työskentelee usein yhdessä AE Mikaelin kanssa vanhasta irrottautumisen prosesseissa korvatakseen kaikki kielteiset energiamme uskolla ja myötätunnolla. He auttavat meitä pääsemään tuomitsemisesta ja kyvyttömyydestämme antaa anteeksi tuntemalla armoa ja myötätuntoa toinen toisiamme kohtaan.
 
 
Hänen kaksoisliekkinsä Amethyst, violetin säteen feminiininen puoli, antaa meille mahdollisuuden muuttua anteeksiannon, myötätunnon ja armon avulla.
 
 
 
 
 
Arkkienkeli Zadkiel työskentelee yhdessä St. Germainin, seitsemännen säteen chohanin kanssa. 
 
 
Jumala myönsi meille Muutoksen VIOLETIN LIEKIN, joka poistaa pyydettäessä kielteiset värähtelyt. Kuka tahansa voi käyttää sitä - Sinun tarvitsee vain pyytää sitä tulemaan luoksesi. 
 
Arkkienkeli Zadkielin henkinen asuinsija sijaitsee Kuubassa.
 
 
 
 
Säteen väri:
violetti
Chakra:
sieluchakra
Henkinen asuinsija:
Kuuba
Mestari/chohani, jonka kanssa työskentelee:
St. Germain, 7. säteen mestari
Viikonpäivä, jolloin energiansa heijastuvat Maahan voimakkaimmin:
lauantai
 
 
 
 
 
MUITA TÄRKEITÄ ARKKIENKELEITÄ
 
 
ARKKIENKELI METATRON
 
 
 
 
ARKKIENKELI METATRON
 
 
Metatron on enkelten kuningas, joka edustaa erittäin korkeita kosmisia energioita, joten hänen läsnäoloaan onkin erittäin vaikea aistia korkeasta värähtelytasostaan johtuen, mutta jotka ovat edenneet henkisellä tiellään jo aika pitkälle, onnistuvat siinä,
 
 
Uusi tuleva aika on erityisesti Metatronin huomissa ja siitä syystä etenkin ns. uuden ajan lapset, indigot ja kristallit, joista useimmat ovat saaneet jonkun neuropsykiatrisen diagnoosin ADD (tarkkaavaisuushäiriö), ASPERGER, ADHD (ylivilkkaus), ovat hänen siipiensä suojeluksessa. 
 
 
Hän auttaa näiden lasten kanssa työskenteleviä tahoja sekä heidän vanhempiaan ja yhtenä tehtävänään on löytää luonnollisempia vaihtoehtoja psykoaktiivisille lääkityksille (Ritalin, Concerta jne), joita näille lapsille usein määrätään.
 
 
Metatronilla on aina ollut sydämessään erityinen paikka lapsille ja hän opastaa heitä niin maan päällä kuin taivaissa. 
  
  
 
Metatron on AE Sandalfonin kaksoisveli  ja toinen arkkienkeleistä, joka on joskus elänyt ihmisenä maan päällä. 
 
Täällä eläessään hän olikin hyvin viisas mies nimeltään Eenok, joka kirjasi muistiin kaiken, mitä maan päällä tapahtui Akaasisiin Aikakirjoihin (Elämän Kirja, Sielun Kirja) kaikista maan päällä eläneistä ihmisistä. 
 
 
Onnistuttuaan hyvin tehtävässään,  Eenok sai kuoltuaan siivet ja hänet muutettiin suureksi arkkienkeliksi, Metatroniksi.
 
 
Hän auttaa meitä myös muistamiseen liittyvissä asioissa, kirjoittamisessa ja esoteerisessa (henkisten asioiden) ymmärtämisessä ja häntä sanotaan myös läsnäolon enkeliksi.
 
 
 
 
ARKKIENKELI SANDALFON
 
 
 
 
ARKKIENKELI SANDALFON
Toinen maan päällä ihmisenä eläneistä arkkienkeleistä ja Metatronin kaksoisveli. 
Maan päällä eläessään hän oli Profeetta Elia. 
 
 
Hänen sanotaan olevan niin pitkä, että hän ylettyy maasta taivaaseen.
 
Hänen päätehtävänään on välittää ihmisten rukoukset Jumalalle, jotta niihin voitaisiin vastata. 
 
 
Sandalfonin viestit & pohdiskelut tulevat enkelin siivin vaimeina kuiskauksina, joten kun pyydät hänet paikalle, tiedosta kaikki sanat ja sävelet, jotka mielessäsi kuulet, sillä ne saattavat hyvinkin olla hänen vastauksiaan rukouksiisi. 
 
 
Jos haluat kiihkeästi johonkin rukoukseesi vastauksen, pyydä AE Sandalfonia paikalle ajattelemalla rukoustasi ja sanomalla: 
 
 
"Rakas arkkienkeli Sandalfon, kaikkien rukousten viejä 
ja vastaaja, pyydän sinun apuasi. 
 
Vie rukoukseni (lausu rukouksesi) Jumalalle 
niin pian kuin mahdollista. 
 
Pyydän, että tuot minulle mukanasi selkeän vastauksen,
jonka voin helposti ymmärtää. 
 
Pidä minut tilanteen tasalla ja auta minua tietämään, 
mitä minun tulee kulloinkin tehdä, 
Kiitos ja aamen."
 
 
 
Sandalfon on myös musiikin enkeli.
 
 
 
 
 
ARKKIENKELI HANIEL
 
Jotkut kabbalistiset tekstit sanovat Hanielin saattaneen Eenokin (joka kuoltuaan muutettiin suureksi arkkienkeli Metatroniksi) henkimaailmaan. 
 
Haniel on erittäin rakkaudentäyteinen enkeli ja hänet voikin aistia koko kehon läpi humahtavana rakkauden tunteena, joka on myötätunnon energialla vahvasti väritetty.
 
 
Kun haluat lisätä elämääsi kauneutta, sopusointua ja ihania ystäviä, kutsu Haniel apuun. Hän auttaa meitä kokemaan elämässämme enemmän hyvyyttä ja jaloutta.
 
Häneltä saa apua myös parantamisen kykyihin ja henkisten kykyjen, eritoten selvänäköisyyden avautumiseen.
Kuuenergiassa ja ryhdin löytämisessäkin hän auttaa meitä.
 
 
 
ARKKIENKELI AZRAEL
 
 
Auttaa ihmisiä rajan yli siirtymisessä Taivaaseen heidän kuollessaan ja lohduttaa sekä kuolevia että heidän jälkeenjääneitä surevia omaisiaan. 
 
Hänen sanotaan kunnioittavan suremisen prosessia suuresti, eikä hän puutu ihmisten suruvaiheeseen, mutta on aina vierellä hiljaisen voiman ja lohdun lähteenä. 
 
Hän auttaa myös kaaoksen ja suurien elämänmuutosten keskellä. 
 
 
 
ARKKIENKELI ARIEL
 
Hänet liitetään leijoniin ja kuvataankin usein maalauksissa leijonanpäisenä.
Ariel on kiinnostunut luonnon eheyttämisestä ja suojelemisesta ja tähän tehtävään liittyvät läheisesti myös kaikki eläimet. 
 
 
Hän työskentelee AE Rafaelin kanssa auttaakseen erilaisia eläimiä paranemaan, joten jos lemmikkisi on sairaana, pyydä rukouksessasi apua heiltä.
 
 
AE Ariel saattaa ottaa sinuun yhteyttä jos haluat puhdistaa ja suojella vesistöjä ja niiden asukkeja, sillä hänellä on voimakas yhteys valtameriin.
Maapallon ympäristöasiat ovat hänen suurin huolenaiheensa ja hänen kauttaan voimmekin hoitaa ja suojella Äiti Maata. Toimiessamme hänen kanssaan, voimme varautua todella voimakkaaseen valotyöhön. 
 
 
Ariel liitetään myös tuuleen ja hänen ollessa lähelläsi saatatkin kuulla tai tuntea tuulahduksen merkkinä siitä.
Hän työskentelee myös läheisesti kuningas Salomon kanssa.
 
 
 
ARKKIENKELI JEREMIEL
 
 
Jeremiel tarkoittaa "Jumalan armoa".
 
Hän auttaa henkimaailmaan siirtyneitä sieluja tarkastelemaan juuri elämäänsä elämää.
 
 
 
Jeremiel on näkyjen enkeli , hän voi auttaa sinua selvänäkemiseen/kuulemiseen liittyvissä asioissa ja tulkitsemisissa. 
Hän poistaa tulevaisuuden pelkomme antamalla meille selvänäköisen unimaailman. 
 
Häneltä saa apua myös muutosten tekemisessä.
 
 
 
ARKKIENKELI RAGUEL
 
 
Taivaassa hänen pääasiallisin tehtävänsä on valvoa kaikkien muiden arkkienkelien ja enkelien työtä ja sen sujuvuutta.
 
 
Maan päällä hän työskentelee sorrettujen ja kaltoinkohdeltujen puolella auttaen heitä muuttumaan vahvemmiksi ja muiden kunnioittamiksi. 
Häntä kutsutaankin tästä syystä oikeudenmukaisuuden ja reiluuden arkkienkeliksi.
 
 
Hän on lempeä herrasmies, joka ei koskaan puutu vapaaseen tahtoosi, mutta pyytäessäsi apua häneltä, hän rientää välittömästi paikalle.
 
 
Raguel on erinomainen riitojen selvittelijä, jota voit pyytää paikalle, kun haluat sovitella riitasi jonkun kanssa.
 
 
 
ARKKIENKELI RAZIEL
 
 
Nimensä tarkoittaa "Jumalan salaisuutta", koska hän työskentelee niin lähellä Luojaa, että tuntee maailmankaikkeuden kaikki salaisuudet ja toimintatavat. 
 
 
Raziel kirjoitti muistiin kaikki nämä salaisuudet symbolien ja Jumalallisen magian teokseen nimeltään Enkeli Razielin Kirja (Sefer Raziel). Kirjaa on kuitenkin hyvin vaikea tulkita ja ymmärtääkseen sitä on kutsuttava Raziel avuksi. 
 
 
Raziel voi auttaa ymmärtämään esoteerista tietoa, ilmentämisen periaatteita, pyhää geometriaa, kvanttifysiikkaa ja muuta edistyksellistä tietoa. 
Hän lisää mediaalisia kykyjäsi ja auttaa alkemian opinnoissasi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Em. Arkkienkeleistä ja muistakin ylösnousseista Mestareista voit lukea lisää esim. DOREEN VIRTUEN kirjasta
 
 "Arkkienkelit ja ylösnousseet mestarit - Opas yhteistyöhön jumalolentojen kanssa".
 
 
 
 
 
 

Kuva käytetty Creative Commons:lta John Mallon Iphoneography  © 2014 Kaikki oikeudet pidätetään.

Tee ilmainen nettisivustoWebnode