YLÖSNOUSSEET MESTARIT

14.09.2014 01:11

tämäkin sivustosta VALOA KOHTI    https://sani-valoakohti.blogspot.fi/2010/04/ylosnousseet-mestarit-ascended-masters.html   TIEDOSTO NIN ISOKOKONEN ETTÄ JOUTUU ALAPALKISTA SIIRTELEEN TEXTIT JA KUVAT KESKELLE RUUTUA !!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13.4.2010

YLÖSNOUSSEET MESTARIT - ASCENDED MASTERS

 
 
”Siellä missä me olemme nyt, siellä te tulette olemaan - missä te olette nyt, siellä me olemme olleet.”

(Ylösnousseet Mestarit)


Elämme tärkeää ja jännittävää aikaa maapallon historiassa. Koko maapallon sekä ihmiskunnan tietoisuutta ja värähtelytasoa ollaan nostamassa. Me saamme paljon apua enkeleiltä, Ylösnousseilta Mestareilta sekä muilta korkeilta Valo-olennoilta. Koska elämme Vapaan Tahdon planeetalla, heillä ei ole lupa puuttua elämäämme, ellemme pyydä heidän apuansa.

Ylösnousseet Mestarit ovat korkeamman tietoisuuden tason omaavia valaistuneita henkiolentoja, jotka ovat eläneet maan päällä, jotkut useitakin kertoja, sovittaneet karmansa ja nyt ovat auttamassa ihmiskuntaa ja maaplaneettaa korkeammilta tietoisuuden ja värähtelyn tasoilta käsin. 

Myös Ylösnousseiden Mestareiden tietoisuuden tasoissa on eroja ja hekin ovat jatkuvassa kehityksen pyörässä. Heillä on erilaisia vastuita ja tehtäviä Henkisessä Hierarkiassa ja kun me nostamme tarpeeksi omaa ja planeettamme tietoisuuden tasoa kohotaksemme viidenteen dimensioon ja ylemmäksi tullaksemme Kristus-tietoisiksi, myös Ylösnousseet Mestarit voivat siirtyä ylöspäin seuraaviin tehtäviinsä.

Ylösnousseet Mestarit ovat eri Säteiden johdossa ja he auttavat meitä erityisesti omaan Säteeseensä liittyvissä asioissa.


Tunnetuimpia Ylösnousseita Mestareita ovat mm. Jeesus/Lord Sananda, Lord Maitreya, Buddha, Krishna, Neitsyt Maria, St.Germain, El Morya, Serapis Bey, Kuthumi, Mestari Hilarion, ja Lady Quan Yin. 


Heitä voi pyytää apuun meditoidessa, ja myös illalla nukkumaan käydessä.
Saavutettuaan ylösnousemuksensa, he auttavat nyt ihmiskuntaa taivasmaailmasta käsin.

Planeettamme Henkisessä hallituksessa on seitsemän chohania, jotka ovat seitsemän ensimmäisen säteen osaston johtajia. Seitsemän chohania ovat tällä hetkellä El Morya, Mestari Kuthumi, Serapis Bey, Paul Venetsialainen, Mestari Hilarion, Lord Sananda/Jeesus ja Saint Germain. 
ASHTAR SHERAN


Ashtar on yksi Suuren Valkoisen Veljeskunnan jäsenistä ja työskentelee läheisesti Jeesuksen, AE Mikaelin ja Saint Germainin kanssa.
 
 
Tunnetaan myös nimellä Commander Ashtar.
 
Hän tulee toisesta ulottuvuudesta ja työskentelee sekä ihmisten että maapallon ulkopuolisten olentojen kanssa auttaakseen maailmankaikkeutta rauhan luomisessa.
 
Ashtar on maapallon suojelija ja auttaa ihmisiäYlösnousemuksen saavuttamisessa, peloista vapautumisessa ja syvällisten asioiden ymmärtämisessä.
 
Ashtarin läsnäolon voi tuntea lämpimänä rakkaudentunteena. Hän myös johtaa ihmisistä ja muista olennoista koostuvaa joukkoa nimetään 'The Ashtar Command'.
 

Häneen on helpointa saada yhteys öiseen aikaan kun tähdet valaisevat taivaan.
 
Pidä vain mielessäsi pyrkimystäsi olla häneen yhteydessä, niin hän tulee luoksesi.


Jos sinulla on maan ulkopuolisiin olentoihin liittyviä pelkoja, Ashtar tulee luoksesi lähes huomaamattomasti, sillä hän on rakastava olenti, joka haluaa vapauttaa ihmiset peloistaan.
 
 
 
SAINT GERMAIN
 
 
 
7.:nnen säteen mestari eli chohani. 7. säde edustaa korkeataajuista violettia eli hän on hyvin tärkeä henkilö sekä ihmiskunnan ylösnousemuksessa että Suuren Valkoisen Veljeskunnan suhteen.

Hän on nyt siirtynyt eteenpäin Henkisessä Hierarkiassa ja valvooMahachohanina tällä hetkellä Säteitä kolmesta seitsemään. Hänestä on myös viime aikoina tullut Sivilisaation Mestari.


Elizabeth Claire Prophetin (luennoinut ja kirjoittanut paljon S G:sta) mukaan Saint Germain toi ihmisille VIOLETIN LIEKIN, jonka avulla alempia energioita voi muuntaa korkeammiksi.
Pyydä ja visualisoi Violetti Liekki ympärillesi ja pyydä sitä puhdistamaan kaikki negatiiviset energiat sekä ajatusmallisi, jotka eivät ole korkeimmaksi parhaaksesi.
Luopuessasi negatiivisesta egostasi, sinusta tulee Jumalan kaltainen. Negatiivisesta egosta irtipääseminen alkaa oman itsensä ja ajatustensa mestaruudella ja henkilökohtaisella voimalla, Ensimmäisen Säteen avulla. Hänen kerrotaan eläneen Ranskassa Saint-Germainin alueella, minkä mukaan nimensäkin saanut, ja syntyneen 1690-1710 välillä.
 
Hän on hyvin lempeä ja hyväntahtoinen Ylösnoussut Mestari, joka haluaa työskennellä valotyöntekijöiden kanssa.
 
Saint Germain antaa neuvoja ja rohkeutta sekä suojelee meitä tehden AE Mikaelin kanssa tiiviisti yhteistyötä.
 
Monilahjakkuus, joka opetti mm. salatieteitä ja alkemiaa, osasi useita kieliä, maalasi hienoja taideteoksia ja soitti taitavasti viulua.
Hänen kerrotaan tehneen myös selvänäköistä luentaa ja sanotaan kertoneen mm. Marie Antoinettelle ennustuksensa Ranskan vallankumouksesta jo 15 vuotta ennen sen tapahtumista.
 
Häntä pidettiin muutenkin kiehtovan mystisenä ihmisenä ja hän toisinaan viittasi menneistä elämistään puhuessaan olleensa Rooman keisari Nero.
Hänen uskotaan aiemmin eläneen myös mm. Jeesuksen isänä Joosefina, Shakespearena ja Kristoffer Kolumbuksena.
 
 
Voit pyytää hänen apuaan ajattelemalla vain:
 
”Saint Germain, tarvitsen sinun apuasi”
 
 
Odota hetki ja kerro sitten mielessäsi kysymyksesi tai asia, missä tarvit apua.
 
Kun mieleesi nousee luova vastaus aivan yhtäkkiä, tiedät hänen olevan kanssasi. Saatat myös nähdä violetin tai purppuranpunaisen värisiä valokipinöitä huoneessa tai huomiosi kiinnittyvän violetin värisiin tavaroihin jne. ympärilläsi.
Alat myös ajatella syvällisesti sitä, miten voisit auttaa muita.
 
 
 
LORD MAITREYA  (HOTEI)
 

Lord Maitreya on Planetaarisen Hierarkian johtaja, Planetaarinen Kristus ja varsinainen Maailmanopettaja, joka johtaa Henkistä Hierarkiaa. 


Hänkin on yksi Suuren Valkoisen Veljeskunnan jäsenistä ja  6.:nnen, valaistumisen ja ylösnousemuksen säteen mestari.
 
Hän auttaa kaiken rakastamisen suhteen sekä maailmanrauhan, nauramisen, huumorintajun sekä ilon löytämisessä, mistä syystä hänet kuvataankin usein nauravana buddhana, jolla on suuri vatsa.
 
Joidenkin buddhalaisten mukaan Maitreya olisi ollut se bodhisattva (valaistunut), joka on Siddhartha Gautaman seuraaja Buddhana.
 
Maitreyaa kutsutaan myös nimellä Hotei, joka oli Tang-dynastian munkki ja Kiinan buddhalaiset uskovatkin Hotein olleen eräs Maitreyan inkarnaatioista.
Hän oli myös Krishna, hindulaisuuden suuri Avataara. 
Lord Maitreya työskenteli Jeesuksen kautta Planetaarisena Kristuksena Jeesuksen kolmena viimeisenä vuotena.

 
Kuvittele mielessäsi tai katsele Nauravan Buddhan kuvaa.

 

Kerro mielessäsi Maitreyalle mistä tahansa asiasta, mikä vaivaa sinua.
 

Hän lupaa tulla avuksesi kunhan vain puolestasi lupaat jatkuvasti tarkkailla itseäsi mahdollisten murehtivien ajatusten suhteen ja antaa kaikki huolenaiheesi hänen hoidettavakseen tekemällä hänet tavattuasi jotakin, mikä on iloista, naurattavaa ja huvittavaa.
 
 
 
KUTHUMI
 
 
Kuthumilla oli elämä Atlantiksella, jossa hän työskenteli Totuuden Temppelissä. Hän on ollut myös mm. Pythagoras, Fransiscus Assisilainen, yksi kolmesta viisaasta tietäjästä, Johannes Kastaja ja Intiassa elänyt Taj Mahalin vaimolleen rakennuttanut Shah Jahan.

Kuthumia sanotaan myös suureksi opettajaksi. Mestari Kuthumia valvoo hänen opettajansa Lord Maitreya, joka on Planetaarisen Hierarkian johtaja, Planetaarinen Kristus ja varsinainen Maailmanopettaja. 


Hän auttaa elämäntehtävässä omistautumisessa ja keskittymisessä.
 
Jos huomaat olevasi eksyksissä tärkeimmistä tavoitteistasi ja elämäntehtävästäsi, pyydä Kuthumia avuksesi, jotta jaksaisit sitkeästi tavoitella päämääriäsi.
 
Pyydä häneltä apua aina, kun tunnet hukkuvasi liian moniin töihin.

 
 
EL MORYA


El Morya johtaa Ensimmäistä Tahdon, Voiman ja Toiminnan Sädettä. Tämän Säteen energia on hyvin dynaamista, se tuhoaa vanhan antaakseen tietä uudelle. 

El Morya on yksi uusimmista Ylösnousseista Mestareista, josta on kerrottu ensimmäisen kerran 1880-luvulla, jonka jälkeen hän on tullut tunnetummaksi Mark ja Elizabeth Clare Prophetin  I AM -opetusten myötä.
 
El Morya on ollut entisissä elämissään mm. juutalaisen uskonnon perustaja Abraham, kuningas Salomo, kuningas Arthur sekä yksi Kolmesta Viisaasta Itämaan Tietäjästä.


Hän auttaa mm. päätöksenteossa, uskossa, maadoittumisessa sekä suojelussa (eritoten henkisessä suojautumisessa).
 
Kutsuessasi häntä, hän saattaa ilmestyä luoksesi mitä eriskummallisimmilla tavoilla.
 
Hän lupaa asettaa jokaiselle sitä pyytävälle suojaukset pysyvästi heidän energiakenttiinsä eräänlaisen henkikirurgian keinoin, toinen suoja sydäntä suojaamaan ja toinen ristiselkää.
Nuo kohdat kun ovat valotyöntekijöiden kaksi heikkoa aluetta.

"Noiden suojien avulla kaikki vaikeudet valahtavat yltäsi kuin voi kuumalta pinnalta", hän lupaaVoit pyytää häntä luoksesi vaikkapa sanomalla:

"Rakas El Morya, joka palvelet jumalallista valoa, tule luokseni.
Saata minut pyyteettömän palvelemisen paikkaan, jossa annetaan jumalalliset tehtävät.
Suojaa minut oman mieleni kielteisiltä ajatuksilta ja kaikilta kielteisiltä voimilta yleensä.
Auta minua keskittymään sitoutuneesti oppimiseen, kasvuun ja paranemiseen ja opettamaan myönteisin aikein ja täynnä positiivista energiaa. Kiitos."SANAT KUMARAKuuluu Suureen Valkoiseen Veljeskuntaan ja työskentelee yhdessä Jeesuksen ja AE Mikaelin kanssa auttaakseen maapalloa ja sen asukkaita Ylösnousemuksessa.
 
Soturijumala, joka auttaa ihmisiä maan päällä pääsemään eroon kielteisistä olennoista ja alemmista voimista. Hän auttaa myös väsymyksen poistamisessa ja parantamisessa.
 
Kumaran synnystä on erilaisia kertomuksia, mutta yleisesti hänen kerrotaan liittyvän lukuun 6, ehkä siksi, että hän kykenee torjumaan kielteisiä voimia ja henkiä.
 
Hindut palvovat Kumaraa ihmisten ja henkien mielestä pimeyden karkottavien jumalien johtajana.
 
Sanat Kumara on voimallinen henki ja kun kutsut häntä, hän vastaa sinulle valon nopeudella ja lempeän voimakkaalla energialla.
 
 
 
Voit pyytää häntä luoksesi vaikkapa ajatellen mielessäsi seuraavasti:
 
 
"Sanat Kumara, anna minulle suurta viisauttasi, jotta oloni kohentuisi kaikin tavoin. Auta minua nousemaan kielteisten ajatusten ja tunteiden yläpuolelle kuin lintu, joka pyrähtää tummien pilvien ylle.
Pyydän sinun apuasi, jotta saisin yhteyden todelliseen ja ikuiseen voiman Lähteeseen.
Puhdista minut ja ympäriltäni kaikki elemmat voimat ja henget ja täytä minut jumalallisella parantavalla valolla."


Hengitä tämän jälkeen syvään samalla, kun Kumara tekee työnsä. Jonkin ajan kuluttua olosi pitäisi olla virkeämpi.
 
 
 

SERAPIS BEY


Serapis on hyvin lempeä ylösnoussut mestari, joka keskittyy aktiivisesti sotien välttämiseen ja maailmanrauhan luomiseen sekäauttaa meitä ihmisiä kulkemaan kohti omaa Ylösnousemustammehenkisen valaistumisen myötä. 
Hän myös valvoo DNA-muutoksia, joita Valotyöntekijöissä on tapahduttava, jotta nämä voivat paremmin toimia Kristus,tietoisuuden tuomiseksi Maaplaneetalle.

Hän auttaa meitä selviämään ennustetuista tulevista muutoksista ja jos tarvitset apua manifestoimisen, rahan tai yrityksesi toiminnan kanssa, kutsu Serapis Bey ja Kolmas Säde auttamaan
 
Hän kannustaa meitä pitämään erittäin hyvää huolta kehostamme ja antaa meille kuntoilua ja ravitsemusta koskevia ohjeita alkaessamme työskennellä hänen kanssaan. Häneltä saa myös apua addiktioista pääsemiseen.
 
Serapis Bey oli Atlantiksella Ylipappina Valkoisen Liekin ylläpitäjä ja toi tämän Liekin Egyptiin, missä hän oli tuonelan jumala Ekhnaton,joka vastasi ylösnousemuksesta Luxorissa.

Hänen henkinen ashraminsa on Luxorissa, Egyptissä.
 
Serapis Bey auttaa myös muusikoita ja taiteilijoita heidän luovassa työssään.
Serapis Bey ei loukkaa vapaata tahtoamme, mutta pyytäessämme apua, hän kyllä antaa meille selkeitä ohjeita ja toimii kannustajanamme.
 
 
Näin saat yhteyden häneen:

Ajattele ensin ottavasi häneen yhteyden, hiljenny sitten hetkeksi, sulje silmäsi ja hengitä hetki syvään.  Hengittäessäsi sisään ajattele toiveitasi, uloshengittäessäsi kuvittele vapautuvasi kaikista murheistasi.   Tunne tai aisti Serapis Beyn läsnäolo vierelläsi ja se, miten hän liikkuu hengityksesi kanssa samaan tahtiin  Jossain vaiheessa joko kuulet hänen äänensä tai saat ajatuksia, jotka tulevat häneltä.THOTH
 
 
 
 
Thoth on yksi hyvin pitkään, ainakin Atlantin ajoista, Maa-planeetallamme työskennelleistä ylösnousseista mestareista.
Hänen kerrotaan selvittäneen jo 52 000 vuotta sitten sen, kuinka voi pysyä tietoisena yhdessä kehossa kuolematta jatkuvasti.
 

 

Häntä pidetään yhä korkeamman magian, ilmentämisen, vertauskuvien, geometrian, kirjoittamisen, musiikin ja astronomian jumalana. Thoth eli pappiskuninkaana Atlantiksessa, minkä tuhon jälkeen hän perusti Egyptiin Atlantiksen viisauteen perustuvan siirtokunnan.
  
Thoth esiintyy useissa hieroglyyfeissä Egyptin temppeleissä ja häntä kuvataan usein Ibis-lintupäisenä hahmona, joka pitää kädessään kynää ja papyruskääröjä, jotka symboloivat hänen antamaansa lahjaa ihmiskunnalle - kirjoitustaitoa.
 
Hieroglyyfeissä Thothin kädessä on hyvin usein myös Ankh-symboli, joka kuvaa ikuista elämää ja kehoamme ympäröivää sähkömagneettista energiakenttäämme. Ankh on myös symboli, joka toimii avaintekijänä matkallamme kotiin - todelliseen vapauteen ja ikuiseen elämään.
 

  
Egyptin korkeakulttuurin aikana Thothia pidettiin Ra:n (Auringonjumalan) sydämenä ja kielenä, jonka kautta Ra:n tahto muuntui puheeksi.  
Thothin sanotaan myös suunnitelleen ja rakentaneen mm. Gizan Suuren Pyramidin. Hänen uskottiin aineellistavan asioita ja parantavan laulun, hyräilyn ja äänen sekä pyhän geometrian, vertauskuvien ja aritmetiikan avulla.Egyptissä Thothia kutsuttiin jumalten kirjuriksi, sillä hän kirjoitti ylös kaiken, mitä tapahtui. Kirjurina Thoth pääasiallisesti vain istui ja tarkkaili sitä, miten elämä soljui eteenpäin maaplaneetalla, saadakseen viisautta ja ymmärrystä itse elämästä.
Egyptin kulttuurin tuhoutumisen jälkeen Thoth osallistui laajalle vaikuttaneen kreikkalaisen kulttuurin syntymiseen. Pythagoraksen sanotaan kirjoittaneen siitä, miten Thoth oli johdattanut häntä kädestä kiinni ottaen Suuren Pyramidin alle, missä oli opettanut Pythagoraalle kaiken todellisuuden luonteesta ja siihen liittyvästä pyhästä geometriasta. 

Kreikkalainen kulttuurin syntyessä Pythagoraan työn kautta, Thoth astui  esiin uudessa muodossa, hänet tultiin tuntemaan nimelläHermes 
(H. Trismegistos), joka kirjoitti tuon inkarnaationsa aikana kuuluisan teoksensa The Emerald Tablets”. 


Thothia voit pyytää avuksesi aina halutessasi henkisen tai selvänäköisen näkökulman asioihin tai kun haluat käyttää jumalallista magiaa jonkin tilanteen ratkaisemiseksi.


Pyydä häntä luoksesi sanomalla joko ääneen tai mielessäsi vaikkapa seuraavasti:
"Rakas Thoth, kutsun sinua nimeltä jumalallisen magian oppilaanasi, jota sinä niin rakastavasti opetat.   Kiitos ohjeistasi ja opastuksestasi, joiden avulla saan ratkaistua (nimeä tilanne, jossa tarvitset apua).  Auta minua avautumaan voimalle niin, että se voi kulkea lävitseni kuin jumalallisen kanavan kautta.   Kiitos opettaja, Kiitos Thoth."

 

SANANDA
 
 
 
Sananda on Mestari Jeesuksen henkinen nimi, joka on käytössä korkeammilla Henkisillä tasoilla.
Dr. Stonen mukaan Sanandalla/Jeesuksella oli kaikkiaan 33 elämää maapallolla, ennen kuin hänestä tuli 2000 vuotta sitten Kristus Maan päällä.
 
 
Stonen mukaan hänen ensimmäinen fyysinen maanpäällinen elämänsä oli Aatamina, joten Raamattu siis alkaisi kertomuksella hänen ensimmäisestä elämästään Eevan kanssa ja loppuu hänen tulemiseensa Kristukseksi.
Samaan lähteeseen perustuen Mestari Jeesus oli mm. myös juutalainen profeetta Enok ja Joshua, joka johti juutalaiset luvattuun maahan. Hän on ollut myös juutalaisten Profeetta Jesaja, Egyptin Joosef, Faaraon unien tulkitsija sekä myös Aabrahamin opettaja Profeetta Melchizedek, joka aloitti juutalaisen uskonnon.
 
Mestari Jeesus/Sananda on tällä hetkellä indigonsinisen Kuudennen Säteen, omistautumisen, idealismin ja uskontojen puhdistamisen ja yhdistämisen chohan. Jeesus ankkuroi säteen maahan 2000 vuotta sitten.
 
Säde edustaa myös niiden väärinkäsitysten ja väärinkäytösten poistamista, joita eri uskontoihin liittyy. Joidenkin lähteiden mukaan Kuudes Säde on nyt poistumassa, sillä on aika siirtyä työskentelemään Seitsemännen Säteen kanssa, joka liittyy oman voiman löytämiseen pyyteettömän rakkauden avulla sekä yhdistymiseen hengen kanssa.
 

 

Kuva käytetty Creative Commons:lta John Mallon Iphoneography  © 2014 Kaikki oikeudet pidätetään.

Tee ilmainen nettisivustoWebnode