VIOLETIN LIEKIN MAHTAVA VOIMA

14.09.2014 02:00
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6.4.2010

VIOLETIN LIEKIN MAHTAVA VOIMA

 
 
 

Mikä on VIOLETTI LIEKKI
Violetti liekki on erityisen tärkeä asia nykyajan nopeutetussa henkisessä kasvussa, eikä se varsinaisesti liity uskontoon, vaikka sen yhteydessä puhutaankin paljon uskon asioista. Violetti Liekki sopiikin aivan kaikille uskonnollisesta katsomuksesta riippumatta. Koska Violetti Liekki pohjautuu reikiin, sopii se parhaiten ihmisille, joille reiki hoitomuotona on jo ennestään tuttu. 
Vaikka käsite Violetti Liekki onkin levinnyt jo ympäri maailmaa, ei se Suomessa ole vielä kovin tunnettu. Violet Flame Mastereita on Suomessa noin kymmenen, mutta kiinnostus asiaa kohtaan kasvaa koko ajan.

Violettia Liekkiä voidaan kuvailla Jumalallisen rakkauden toiminnaksi, Jumalan erityislahjaksi, henkiseksi tuleksi, jonka avulla negatiivista energiaa voidaan muuttaa positiiviseksi.
Se on niin voimakas, että voit käyttää sitä esim. parantamaan omia ihmissuhteitasi, aikaisempien elämiesi karmoja, tunneperäisten ongelmien ja fyysisen kehon parantamiseen, lähettääksesi anteeksiantamusta jokaiselle sinua loukanneelle jne.
 
 
 

Sen käyttäminen tasapainottaa elämää ja sovittaa karmaa ihmisen vielä ollessa fyysisessä kehossa muuntamalla epäsointuvia energioita tästä elämästä ja myös edellisistä elämistä. Violettiin Liekkiin uskovien mukaan se kulkeutuu kehon soluihin ja atomeihin sekä mieleen, tunteisiin, alitajuntaan ja muistiin.

Violetti Liekki ei vain ympäröi ja poista jätteitä, vaan se muuntaa ne puhtaan valon energiaksi. Se kuluttaa pois tai muuntaa kaiken mikä on vähemmän kuin täydellistä. Violettia Liekkiä voi kutsua toimimaan omassa itsessään ja myös maailmassa ympärillään.Violetti Liekki & Dekreet
 
 
Nyt jo edesmennyt Elisabeth Clare Prophetkertoo kirjassaan "Violettiliekki kehon, mielen ja sielun parantamiseksi"
erilaisten dekreiden mahdollisuuksista avata elämämme violetille liekille ja sen tuomille muutoksille. Kirjassa on monia esimerkkejä siitä, miten violettiliekki on auttanut selvittämään mennyttä karmaa, sairauksia jne.
 
Kirjasta löytyy erilaisia dekreitä eri tarkoituksia varten.
Dekreet ovat kuin mantroja, rukouksia tai hokemia ja niitä voi käyttää myös ns. hätätapauksissa. Parhaan vaikutuksen saa kuitenkin varaamalla päivittäin 15 min niiden tekemiseen rauhallisessa ympäristössä, mutta julistamisen voi tehdä periaatteessa missä ja milloin vain.
 
Violettia Liekkiä ei kuitenkaan pidä kutsua ennen suojeluksen pyytämistä, koska valon kutsuminen houkuttaa myös pimeyttä. On tärkeä sinetöidä oma aura valkoisen tai sinisen suojaavalla energialla ja paras tapa tehdä se on kutsua Arkkienkeli Mikaelin suojelusta.
Suojauksesta muistuttaminen on todella tärkeätä, sillä se tuppaa unohtumaan aivan liian usein kaikesta uudesta innostuttaessa.


Kirjan lopussa mainitaan 9 selkeää askelta, joita tulisi noudattaa dekreitä käyttäessä,
jotta saat Violettiliekin toimimaan elämässäsi:


1. Varaa joka päivä aikaa Violettiliekille
 
2. Aloita Violettiliekki-istunto rukouksella
 
3. Pyydä suojelusta ennen kuin alat käyttää Violettiliekkiä. Yksi parhaimmista tavoista on pyytää Arkkienkeli Mikaelin suojelua
 
4. Aloita Violettiliekkidekree johdannolla. Siinä pyydät Rakkaudella Violettiliekin olennoilta - ylösnousseilta mestareilta ja enkeleiltä - apua ja ohjausta
 
5. Lausu dekree ensin hitaasti ja nopeuta tempoa, kun toistat sitä usean kerran
 
6. Visualisoi henkisen työsi avuksi
 
7. Käytä Violettiliekkiä joka päivä
 
8. Muunna Violettiliekillä menneitten elämiesi tallenteita
 
9. Liitä rukouksiisi myös pyyntöjä kotisi, naapureittesi ja tämän planeetan karmallisen lian puhdistamiseksi Kuinka käytän Violettia Liekkiä
 

Muista ihan ensiksi sinetöidä oma aurasi pyytämällä suojelusta Arkkienkeli Mikaelilta.
Visualisoi sitten mielessäsi Violettiliekin väri, joka vaihtelee vaalean lilan sävyistä sinipunaiseen ja tummaan ametistinväriin. Voit kuvitella sen toimivan ikäänkuin puhdistavan sienen tavoin pyyhkien pois tuskan, epätoivon, kärsimyksen ja rajoituksen tunteen.


Violetti Liekki tunkeutuu kehon soluihin ja atomeihin sekä mieleen, tunteisiin ja muistiin lausumalla: 


"Minä olen Violetin Liekin olento, minä olen Jumalan haluama puhtaus"


  
Lue allaoleva dekree tai 12 kertaa ja lisää kolmen kerrannaisina sitä mukaa, kun opit sanat.
  

Minä olen violettiliekki
 
näin minussa nyt toimiva.
Minä olen violettiliekki,
kumarran yksin valoa.
Minä olen violettiliekki
voimassa mahdin kosmisen.
Minä olen Jumalan valo,
loistaen hetken jokaisen.
Minä olen violettileikki
säteillen lailla auringon.
Minä olen pyhä voima
Jumalan, joka vapautta kaikki on
 
 
Violettia Liekkiä voidaan verrata pyyhekumiin: kun sitä käyttää riittävästi, ihminen voi poistaa elämänvirrastaan kaiken siihen kerääntyneen mikä ei ole valoa. 
Se ei ole vain karman alaspainamista tekemällä se ei-aktiiviseksi, vaan se muuntaa värähtelyn toiminnan sekä poistaa epäsointuiset ja väärät ominaisuudet niin etteivät ne ole enää olemassa.
 
 
 
Arkkienkeli Zadkiel työskentelee yhdessä St. Germainin, seitsemännen säteen chohanin kanssa. Jumala myönsi meille Muutoksen violetin liekin, joka poistaa pyydettäessä kielteiset värähtelyt.
Kuka tahansa voi käyttää sitä, sinun tarvitsee vain pyytää sitä tulemaan luoksesi.
Violetti Liekki ja 4 kehoa
 


Violetin Liekin opin mukaan ihmisellä on neljä kehoa (fyysinen-, astraali-, mielen- ja eteerinen keho). Eteerinen keho sisältää muistoja kaikista aikaisemmista elämistämme. Violetin Liekin uskotaan työskentelevän näissä neljässä kehossa muuntaen niiden värähtelyä.

Violetin Liekin seuraajat uskovat, että kärsimykset ja sairaudet ovat tuloksia ihmisen sisäisestä tilasta, mielen- ja tunnekehojen olosuhteista, jotka aiheutuvat vääristä ajatuksista ja tunteista. 

Violetin Liekin julistukset eli rukoukset ja symbolit auttavat heidän mukaansa poistamaan vastoinkäymisiä henkisellä polulla. Tällaisia vastoinkäymisiä voivat olla esimerkiksi pelko, ylpeys, itsekkyys ja huono itsetunto.

Yhtenä hetkenä istut monenlaisten negatiivisten ajatusten ympäröimänä aurassasi. Seuraavana hetkenä päätät kutsua Violetin Liekin. Seitsemännen säteen mahtava voima alkaa muodostua ympärillesi. Violetti Liekin enkelit tulevat ympärillesi kädet ojennettuina. He ohjaavat neljää alempaa kehoasi ja auraasi violettisäteen kaareen. Kun kaari leimahtelee lävitsesi, se höyryttää negatiiviset olosuhteet. Ne kirjaimellisesti katoavat mielestäsi ja sydämestäsi!


  
 
Vartijana Saint Germain
 
 

Violetti Liekin kerrotaan olevan ytimenä yhdessä seitsemästä kosmisesta säteestä. Jokaisella säteellä on oma erityisvärinsä, taajuutensa ja yliaistillisen tietoisuuden ominaisuutensa. 
Violetin Liekin opin kannattajat uskovat, että kun Violettia Liekkiä kutsuu, se laskeutuu henkisenä energiana ja tuo sydämeen armon, anteeksiannon, oikeuden, vapauden ja muuntumisen

Violetin Liekin pyhiin hahmoihin kuuluu Saint Germain -niminen pyhimys, jota pidetään seitsemännen säteen Herrana ja Violetin Liekin vartijana. Violetin Liekin uskotaan tulleen ihmisten tietoisuuteen Saint Germainin ylösnousemuksessa, jolloin hän antoi käskyn viedä oppia eteenpäin. 
  
Saint Germainin uskotaan valmistaneen ihmisiä jo melkein 70 vuoden ajan tulevaan Aquarius-aikakauteen , joka on rauhan, vapauden ja valaistumisen aikaa. 

 
"Violettiliekki etsiytyy hoitamaan eripuraa aiheuttavia ongelmia, jotka juontuvat varhaislapsuudesta ja aikaisemmista inkarnaatioista ja ovat iskostaneet tietoisuutemme niin syvään juurtuneita tapoja, että niitä on ollut vaikea horjuttaa elämä toisensa jälkeen."
Saint GermainMiten Violetti Liekki toimii
 

Violetti Liekki toimii ihan jo atomitasolta lähtien. Atomit ovat enimmäkseen tyhjää tilaa, yli 99 % atomin massasta on tiivistynyt ytimeen jättäen loput tyhjäksi tilaksi, jossa vain elektronit liikkuvat. Juuri tuohon ytimen ja atomin ulkopinnan väliin epäsopu ja kielteinen energia voivat jähmettyä ja Violetti Liekki auttaa poistamaan tuota energiaa.


Atomin ytimen ja Violettiliekin välisestä vuorovaikutuksesta syntyy värähtelyä, joka poistaa tiivistyneet aineet, jotka ovat ydintä kiertävien elekronien välillä. Kun tämä atomia alaspäin painava kovettunut aine irrotetaan, se heitetään Violettiliekkiin ja viedään pois.

Violettiliekki ei vain ympäröi ja poista likaa vaan lisäksi muuntaa sen puhtaaksi valoenergiaksi. Vapauduttuaan tästä liasta elekronit alkavat liikkua entistä vapaammin ja siten nostavat värähtelyämme ja henkistä mielentilaamme.Suurin osa ihmisistä ei näe Violettia Liekkiä, mutta kun sulkee silmänsä ja keskittyy voi joskus ”nähdä” Violetin Liekin toiminnassa sisäisellä silmällään.


Tässä lopuksi kaikessa lyhykäisyydessään tuntemuksia violetista liekistä:


"Kun alat käyttää violettiliekkiä, saat tuntea iloa, keveyttä, toivoa ja uudenlaista elämää ikään kuin oman olemuksesi aurinko olisi hävittänyt alakuloisuuden ja masennuksen pilvet"
KYSYMYKSIÄ:

Onko Violetti liekki sulautunut Hopealiekkiin ja miksi? 


Enkelit ovat tarkkailleet ihastuneesti ihmetellen, miten valotyöntekijät ovat omistautuneet puhdistamaan omia energioitaan ja parantamaan muita. Sen johdosta tehtiin toinen hyväntahtoinen jumalallinen ele, Armon ja sopusoinnun hopeasäde sulautui Violettiin muutoksen liekkiin. 
Violetti liekki poistaa kielteisyyttä. 
Hopeasäde tuo mukanaan jotakin suurempaa ja kauniimpaa vanhan tilalle. 


Mikä on viisiulotteinen Kullanhopeinen violetti liekki? 

Kultainen säde on nyt sulautunut Hopeanviolettiin liekkiin. Se lisää viisautta, enkelimäistä rakkautta ja suojelusta muutoksen ja sopusoinnun hyveisiin - todella väkevä yhdistelmä, joka avartaa tietoisuuttasi viidenteen ulottuvuuteen. 


Näin käytät Kullanhopeista violettia liekkiä:


1) Missä ikinä oletkaan, voit aina pyytää apua Kullanhopeiselta violetilta liekiltä. Ajattele mielessäsi liekkiä, jossa on kaikki vivahteet violetista purppuraan, hopeaan ja kullankimallukseen. Näe se mielessäsi.
 
2) Näe miten se ympäröi riitaisat ihmiset.
 
3) Lähetä se ihmisille, jotka ovat sairaita, heikkoja ja poissa tolaltaan. Jos fyysisessä kehossasi on jotakin vikaa, anna Kullanhopeisen violetin liekin liennyttää kyseinen kehosi osa.
 
4) Jos olet vihainen, peloissasi tai muutoin kielteisen tunteen valtaama, kuvittele liekki ympärillesi. Tunne miten se liottaa vanhaa pois ja korvaa sen onnellisuudella. Voit tehdä saman muillekin.
 
5) Lähetä liekki sellaisiin paikkoihin, joissa on ollut sotaa tai mullistuksia.
 
6) Kuvittele miten liekki liikkuu sähkölinjoja, puhelinlinjoja ja internetiä pitkin verkostoja puhdistaen.
 

 

Kuva käytetty Creative Commons:lta John Mallon Iphoneography  © 2014 Kaikki oikeudet pidätetään.

Tee ilmainen nettisivustoWebnode